Soul retrieval / Själsåtertagande – En dag av helande

Flera tillfällen under våren, närmast lördag 11 januari

HART_SOULRETRVL_cropped
När vi under livet är med om svåra händelser skapar det ofta känslomässiga trauman som förändrar oss. Vi känner oss inte desamma igen. Det är som vi förlorat en del av oss själva. Det kan handla om mobbning, våld eller andra kränkningar, förlust av en anhörig eller kärlek, svår sjukdom eller saker vi gjort som vi ångrar djupt för att nämna några exempel.
 
Schamaner och medicinmän och kvinnor, genom alla tider, i alla kulturer, ser sådana händelser som att man förlorar en del av sin själ, eller essens. Och inom de kulturerna har man hjälpt den drabbade att få tillbaka sina förlorade delar genom det som kallas Soul retrieval, eller själsåtertagande.
 
Jag har ägnat mig åt själsåtertagande, både för mig själv och för andra under lång tid och ger nu dig som vill ha hjälp möjligheten att dels vara med om själsåtertagande, men också lära dig hur du kan fortsätta ditt arbete på egen hand. Det handlar om återta din kraft.
 
På workshopen här i Göteborg där du får lära dig hur man gör och vi kommer också genomföra två stycken gemensamma sessioner. Jag tar också upp hur du behåller din kraft i fortsättningen. 

Datum: Följande lördagar; 11 jan, 1 feb, 29 feb, 28 mars, 26 april, 16 maj & 27 juni.
Vi håller på mellan kl. 10-14 och det kostar 700 kr.
Då ingår även frukt, fika och kaffe/te.
Vi sitter på stolar, men om du vill göra själva sessionerna liggande går det bra. Tänk då på att ta med lämpligt liggunderlag och filt.
Du betalar avgiften 700 kr i samband med din anmälan, om inte annat överenskommits, till Swish 0702-14 90 30. 
BEGRÄNSAT MED PLATSER