Du kan träffa mig enskilt i Göteborg och Deje för:

Privat sittning

Vid en privat sittning kommer de i Andevärlden som följer dig igenom och berättar om sig själva och ger dig hälsningar och råd. Inledningsvis tar jag igenom vad de vill berätta för dig, om du har frågor du vill ställa så går det bra.

Pris: 800 kr för upp till 60 minuter

Medial vägledning

Vid medial vägledning fokuserar vi på dig och vad du behöver för att lösa problem och komma vidare med ditt liv. Vi tittar på dina möjligheter och styrkor. Du kan också få hjälp att förstå ditt mediumskap och hur du kan utveckla det.

Pris: 800 kr för upp till 60 minuter (Kan även fås via telefon eller Skype)

Handtydning

Genom handtydning kan vi komma att förstå hur vi verkligen är och ta vårt öde i egna händer.

Handtydning är en konst som är sofistikerad och komplex. En handläsningssession är en upptäcktsresa in i dig och din personlighet. Istället för att få höra om sitt öde (vilket bara till viss del är förutbestämt) är handtydning så mycket mer; det ger dig möjlighet till uppenbarelser, möjligheter och förändring av dig själv och ditt liv. Modern handtydning är ett kraftfullt verktyg och kan berätta om din uppväxt, problemområden i livet, dolda rädslor, talanger, naturliga anlag, självförtroendenivåer, grundläggande hälsotillstånd och mycket mer.
Jag är utbildad av Johnny Fincham, en av världens främsta handtydare.

Pris: 800 kr / 60 minuter. (Kan även fås via telefon eller Skype)

Soul retrieval – Själsåtertagande
När vi under livet är med om svåra händelser skapar det ofta känslomässiga trauman som förändrar oss. Vi känner oss inte desamma igen. Det är som vi förlorat en del av oss själva. Det kan handla om mobbning, våld eller andra kränkningar, förlust av en anhörig eller kärlek, eller saker vi gjort som vi ångrar djupt för att nämna några exempel. Jag har utvecklat en metod för att ta tillbaka kraft du förlorat.
Pris: 800 kr / 60 minuter

Andlig healing – Transhealing
Vid andlig healing arbetar personer i Andevärlden genom mig för att hjälpa dig att läka. Healing kan ske på alla nivåer, dvs själsligt, mentalt, emotionellt och fysiskt. Healingen syftar till att nå roten till sjukdomen eller symtomen och kan lösa de blockeringar, orsakade av exempelvis trauman, som kan vara orsaken. Healingen syftar också till att bringa hela dig i balans och harmoni. Ibland tar arbetarna i Andevärlden större kontroll över mig och utövar transhealing.

Pris: 800 kr för upp till 60 minuter, följande behandlingar kostar 500 kr per tillfälle.

Medial vägledning & Andlig healing – kombination

Du får både andlig healing och tar emot vägledning. Ett djuplodande möte med Andevärlden.

Pris: 1100 kr för upp till 90 minuter

 

En sittning kan vara väldigt personlig och upplyftande, när du behöver klarhet om dig själv och saker i ditt liv.

Det är viktigt att förstå att ingen kan leva ditt liv för dig, utan det är din uppgift på Jorden. Andevärlden kan och vill gärna hjälpa dig på din väg, men det är du som lever ditt liv.

Jag lämnar 100 kr i rabatt för dig som är arbetslös, pensionär eller sjukskriven. Du kan betala kontant eller med Swish.

Jag utför också namngivningar, vigslar, välsignelser av hem, begravningar och andra ceremonier.
Kontakta mig för mer information.

Ring mig på 0702-149030 eller använd bokningsformuläret nedan.
Tänk på att noga fylla i din e-postadress och gärna ditt telefonnummer.

    Ditt namn (obligatorisk)

    Ditt telefonnummer (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Önskemål om datum/tid