Handtydningkurs med Johnny Fincham

Tema: Relationer, känslor & sexualitet ***Online***

Lördag 11 februari

Det finns många olika skäl till varför man besöker en handtydare, och det absolut vanligaste skälet är nästan alltid ens kärleksliv och relationer.

På den här kursen kommer vi utforska vad det är som för människor samman, de dolda motiven som drar oss in i relationer, problemen och skuggorna vi alla bär på.

Varför är vi så dragna till vissa människor medan det aldrig klickar med andra?

Vi ska också titta på tecknen i handen som gör relationer svåra, och vad vi kan göra åt det.
Att gilla någon av samma kön kommer också tas upp. Genom att använda enkla handtydningstekniker som alla kan lära sig, kommer du att ha kunskapen hur man kan ge strålande andliga insikter om dig själv och andra människor.

Ingen tidigare erfarenhet av handtydning fordras för kursen.

Johnny Fincham kallas Englands främste handtydare och har skrivit om reglerna för modern handtydning. Hans böcker om handtydning har länge legat på Amazons internationella bästsäljarlista och hans live-tv-framträdanden och artiklar i media har imponerat publiken med sin korrekthet och insikter.
Johnny har arbetat som handtydare, lärare och forskare i nästan 30 år och hans klienter reser från hela världen för hans inspirerande och avslöjande readings.

http://www.johnnyfincham.com/

Biografi:
Johnny Fincham har studerat, forskat, praktiserat och skrivit om handtydning i snart 30 år. Enligt Daily Mail är han ”Storbritanniens främsta handtydare”.
Han har läst av mer än 18 000 händer (varav många ”kändisar”), skrivit över 200 artiklar och 4 böcker om handtydning.
Hans bok ”Palmistry – Apprentice to pro in 24 hours” har revolutionerat handtydningen, gjort den modern och mycket enklare att lära sig.
Johnny har bl a arbetat i Portugal, Ryssland, Frankrike, Spanien, Bahrain, Irland, Storbritannien och Sverige.

När:
Lördag 11 februari, 10-17.00.

Plats:
Online via Zoom

Kostnad:
1 000 kr
För din plats, betala anmälningsavgift om 500 kr eller hela kursavgiften
via Swish 0702149030, ange ditt namn och epost-adress.