fincham

Professionell Handtydningkurs i Göteborg 
14-15/9 & 19-20/10 med Johnny Fincham.

Palmistry Diploma – Professional Level

Vill du lära dig att läsa händer på professionell nivå med en av världens främsta handtydningsexperter? Handflatan har beskrivits som ”fönstret mot själen”; en skicklig handtydare kan utläsa en persons styrkor, svagheter, förmågor, potential, uppväxt och mycket, mycket mer. Var med Johnny under två helger i höst och lär dig teknikerna, färdigheterna och få insikterna som tar dig från nybörjare till expert.

Varje helg fylls av lärande, gruppdiskussioner och support från Johnny.
Kursen ger dig allt du behöver för att erhålla Palmistry Diploma – Professional Level.

Tänk på att den här kursen fordrar att du gör hemarbete, tar handavtryck och skickar analysen till Johnny efter kursen, i din egen takt. Bläck och roller tillhandahålls av arrangören.

Handtydning är den äldsta metoden som finns när det gäller att läsa en personlighet, med en mer än 3 000 år gammal historia.
Handtydning har utvecklats enormt de senaste 50 åren tack vare att socialantropologer, fingeravtrycksforskare och medicinska genetiker noga undersökt händer för att finna fysiska, sociala och psykologiska drag hos människor.
Det finns över 5 000 forskningsprojekt om handtydning som bevisar att man kan finna både mänskliga drag och karaktär i händerna.
Modern handtydning är därför en häpnadsväckande rik och kraftfull konst, med sin grund i både antik och modern kunskap.

Johnny Fincham, som anses vara Storbritanniens främste handtydare, har skrivit om traditionell handtydningskonst. Hans böcker har länge legat på Amazons internationella bästsäljarlistor och hans readings i TV och media har imponerat på publiken genom kvalitéten och insikterna som kommit fram.
Johnny har studerat handtydning, föreläst och hållit kurser i över trettio år, och hans klienter kommer från hela världen för hans inspirerande och avslöjande readings.

www.JohnnyFincham.co.uk

När:                    Kurs 1: 14-15 september, Kurs 2: 19-20 oktober, 10-17

Var:                     Själavård, Lagerbringsgatan 2G, Göteborg

Pris:                    2 800 kr per kurs, eller 2 600 kr för medlemmar.

Anmälan:          Sker genom mail till andreas@sjalavard.se och inbetalning av anmälningsavgift
om 1 000 kr för din plats, Swish 0702-149030. Resterande belopp betalas innan kursstart.