Medial Handtydningkurs

Lördag-Söndag 22-23 september 2018

Många av oss vill veta vår andliga väg, men att ta reda på det är långt ifrån enkelt.
Lyckligtvis kan modern handtydning avslöja vad vi behöver arbeta på i livet, var vi står still, vilka begränsningar vi har och framförallt visa hur vi kan utvecklas och förfinas andligen.

Genom att använda enkla handtydningstekniker som alla kan lära sig, kommer du att ha kunskapen hur man kan ge strålande andliga insikter om dig själv och andra människor.

Ingen tidigare erfarenhet av handtydning fordras för kursen.

fincham

Johnny Fincham kallas Englands främste handtydare och har skrivit om reglerna för modern handtydning. Hans böcker om handtydning har länge legat på Amazons internationella bästsäljarlista och hans live-tvframträdanden och artiklar i media har imponerat publiken med sin korrekthet och insikter.
Johnny har arbetat som handtydare, lärare och forskare i nästan 30 år och hans klienter reser från hela världen för hans inspirerande och avslöjande readings.

http://www.johnnyfincham.com/

Biografi:
Johnny Fincham har studerat, forskat, praktiserat och skrivit om handtydning i snart 30 år. Enligt Daily Mail är han ”Storbritanniens främsta handtydare”.
Han har läst av mer än 18 000 händer (varav många ”kändisar”), skrivit över 200 artiklar och 4 böcker om handtydning.
Hans bok ”Palmistry – Apprentice to pro in 24 hours” har revolutionerat handtydningen, gjort den modern och mycket enklare att lära sig.
Johnny har arbetat i Portugal, Ryssland, Frankrike, Spanien, Bahrain, Irland, Storbritannien och nu kommer han till Sverige.

När:
22-23 september, 10-17.30.

Plats:
Själavård, Lagerbringsgatan 2F/Nedre Johanneberg, Göteborg

Kostnad:
2 600 kr för medlemmar, annars 2 800 kr. Går att delbetala.
För din plats, betala anmälningsavgift om 500 kr eller hela kursavgiften
till plusgiro 1630565-8,eller Swisha 0702149030, ange ditt namn, epost-adress och kursval.

Fika & Frukt ingår i kurspriset.