HART_SOULRETRVL_600w_600h

Soul retrieval / Själsåtervinnande – En dag av helande 7 december
(30 november & 1 december är fullbokade)

När vi under livet är med om svåra händelser skapar det ofta känslomässiga trauman som förändrar oss. Vi känner oss inte desamma igen. Det är som vi förlorat en del av oss själva. Det kan handla om mobbning, våld eller andra kränkningar, förlust av en anhörig eller kärlek, eller saker vi gjort som vi ångrar djupt för att nämna några exempel.
 
Schamaner och medicinmän och kvinnor, genom alla tider, i alla kulturer, ser sådana händelser som att man förlorar en del av sin själ, eller essens. Och inom de kulturerna har man hjälpt den drabbade att få tillbaka sina förlorade delar genom det som kallas Soul retrieval, eller själsåtervinnande.
 
Jag har ägnat mig åt själsåtervinnande, både för mig själv och för andra under lång tid och ger nu dig som vill ha hjälp möjligheten att dels vara med om själsåtervinnande, men också lära dig hur du kan fortsätta ditt arbete på egen hand. Det handlar om återta din kraft.
 
Lördag 7 december har jag en workshop här i Göteborg där du får lära dig hur man gör och vi kommer också genomföra två stycken gemensamma sessioner.
 
Vi håller på mellan kl. 10-14 och det kostar 600 kr.
Då ingår även frukt, fika och kaffe/te.
Vi sitter på stolar, men om du vill göra själva sessionerna liggande går det bra. Tänk då på att ta med lämpligt liggunderlag och filt.
Du betalar avgiften 600 kr i samband med din anmälan, om inte annat överenskommits, till Swish 0702-14 90 30 eller plusgiro 163 05 65-8.
BEGRÄNSAT MED PLATSER