Vägen hem: Soul & Heart retrieval

OBS! Innehållet i både ämnena och ceremonierna är förändrade och kan leda till djup healing på många nivåer.

Jag har ägnat mig åt själsåtertagande, både för mig själv och för andra under lång tid och ger nu dig som vill ha hjälp möjligheten att dels vara med om själsåtertagande, men också hur du lever i ditt hjärta.

Det handlar om återta din kraft och att börja leva i ditt hjärta med kärlek till dig själv och världen.När vi under livet är med om svåra händelser skapar det ofta känslomässiga trauman som förändrar oss. Vi känner oss inte desamma igen. Det är som vi förlorat en del av oss själva. Det kan handla om mobbning, våld eller andra kränkningar, förlust av en anhörig eller kärlek, svår sjukdom eller saker vi gjort som vi ångrar djupt för att nämna några exempel. Schamaner och medicinmän och kvinnor, genom alla tider, i alla kulturer, ser sådana händelser som att man förlorar en del av sin själ, eller essens. Och inom de kulturerna har man hjälpt den drabbade att få tillbaka sina förlorade delar genom det som kallas Soul retrieval, eller själsåtertagande. 
På workshopen här i Göteborg där du får lära dig hur man gör och vi kommer också genomföra två stycken gemensamma sessioner. Jag tar också upp hur du behåller din kraft i fortsättningen.

Datum: Fredag 5 november
Vi håller på mellan kl. 10.00 – 16.00 och det kostar 900 kr.
Då ingår även frukt, fika och kaffe/te.Vi sitter på stolar, men om du vill göra själva sessionerna liggande går det bra. Tänk då på att ta med lämpligt liggunderlag och filt.

Du betalar avgiften 900 kr i samband med din anmälan, om inte annat överenskommits, till Swish 0702-14 90 30. BEGRÄNSAT MED PLATSER

Röster från deltagare:

”Varit med vid 2 tillfällen. Var ett helt nytt sätt för mig att tänka, har alltid tänkt att allt finns inom mig, inte att ngt försvunnit ut och ska återtas. Fick hjälp med sådant som jag inte fått hjälp med när jag gått i terapi. Känns helt fantastiskt med det som kom, fick tillbaka känslan av att jag är bra som jag är. Jag kan verkligen rekommendera detta.” – Kerstin

“Jag och hustrun var med om själsåtertagandedagen den 1 december 2019 och den dagen var väldigt givande på djupet för oss båda. Den visar på hur man på ett okomplicerat sätt kan frigöra låsta energier och så att säga ‘få tillbaka sig själv’. Det är väl använda timmar och jag rekommenderar det varmt.”
– Viking

“Jag deltog i en session med själsåtertagande hos Andreas Hindström och det var en annorlunda upplevelse som gav mersmak. Jag upplevde att det var väldigt starka energier i rummet under sessionen och jag fick också en del kortare visioner som jag ännu inte riktigt förstått. Kommer att göra om det igen längre fram.” – Christina

“Det jag upplevde under själsåtertagandet var ganska märkligt. Kraften och energin i det var förbluffande och jag kan fortfarande känna det. Det berörde mig djupt. Jag fick också en del insikter som varit så klargörande för mig.” – Katarina

“I sessionerna fick jag en stark upplevelse av den samlade kraften, styrkan och stoltheten från alla mina förfäder, en känsla som jag nu bär med mig i livet och vardagen. Jag möter världen med en ny kraft idag!” -Erica

”Jag upplevde att jag fick djupgående healing och läkande på ett plan jag aldrig tidigare känt. Precis som att ”allt” föll på plats.” –Peggy

“Har nu varit på 2 stycken Soul Retrieval. Jag upplevde att det var både känslomässigt och tufft men det har hjälpt mig otroligt mycket. Känner att jag har hittat ett inre lugn. Kan varmt rekommendera detta till andra och kommer själv gå fler gånger.” –Linnéa

“Anlände till en Soul Retrieval med låg energinivå. Med förhoppning om att få verktyg till att fokusera och fylla på ny energi. Efteråt kände jag mig samlad och full av förtröstan. Och kunde fokusera på möjligheter samt känna ett stöd jag tidigare ej varit medveten om. Pga den stora mentala vinsten, vill jag varmt rekommendera detta.”
-Tina A

“Min upplevelse av soul retrieval gav mig ett harmoniskt möte med mig själv. Att möta sig själv kan vara svårt och skrämmande men tillsammans med andra människor kan det ge den enskilde mod och kraft till att våga möta det som finns djupt i det undermedvetna. Gruppens gemenskap skapar trygghet och finns där för att både lyssna och trösta om någon kommit i kontakt med något jobbigt. Jag kan starkt rekommendera soul retrieval.”
-Inger

” Hjälpte mig med mina blockeringar, började tänka på ett lättare sätt efteråt. Började förstå min egen känsla och stå upp för den.” -Yvonne