Vägen hem: Vårt inre barn

I oss alla finns en aspekt av oss som brukar kallas inre barn.

Under vår uppväxt upplever vi världen med vårt inre barn, på gott och ont.

Som barn upplever vi världen som magisk, vi kan sitta långa stunder uppslukade av en nyckelpiga, av sjöns vågor eller något liknande. Vi lever i magin, där allt är möjligt, vi kan allt och vi fantiserar och drömmer om allt vi ska göra. Vi har vår oskuldsfullhet, och tror gott om alla, en främling vi möter är en vän och världen vill oss väl, den älskar oss, vi är trygga och tillitsfulla.
 
Men så kommer livet med alla sina utmaningar, brister av kärlek och bekräftelse, elaka människor som skapar sår i oss, vårt inre barn tar stryk och felaktiga programmeringar tar sin början i oss.
Det inre barnet är ofta sårat och stänger in sig. Magin bleknar och är snart bortglömd.
Vi börjar skolan där likformighet är en dygd, vi formas till att bli som alla andra och förbereds för vuxenvärlden.

Vi vill och strävar framåt i livet med oss själva men inte sällan känns det som vi kämpar mot ett slags inre gummiband som håller oss tillbaka. Gummibandet tycks begränsa oss med känslor och tankar som inre motstånd, känslan av att stå still, begränsande tankar som att jag klarar det inte, jag vågar inte. Eller när vi möter positiva saker i livet så vågar vi inte ta emot det, vi märker att vi missar möjligheter på grund av detta inre motstånd, det är som att livet bara passerar förbi utan att vi är med på tåget.

Vi behöver hitta tillbaka till vårt inre barn, läka det och integrera det med den vi är idag.

Allteftersom vi gör det upptäcker vi oss själva och världen på nytt. Vi förstår att vi är älskade av livet och att världen vill oss väl. Stunderna av lycka och glädje blir allt längre och sker allt oftare. Vi förstår att vårt inre barn är vår inre källa till glädje, lycka och magi.

Jag har i många år arbetat med klienter och deras inre barn, i det arbetet har mycket effektiva metoder och tekniker växt fram som jag nu delar med mig av. Du får hjälp att få kontakt med ditt inre barn, förstå det och ta hand om det. För många blir det en ny start i livet med mycket glädje och många positiva vändningar.  

Lärare:
Rev. Andreas Hindström, Spiritualist Minister I.C.S.

Datum:
Fredag 8 oktober, kl. 10-17, lunch kl. 13-14.

Plats:
Själavård Lagerbringsgatan 2E i Johanneberg, Göteborg

Pris & anmälan:
1000 kr, varav 500 kr swishas till 0702-149030 vid anmälan, resterande betalas kontant på plats. Kaffe, te och frukt ingår i kostnaden.