1-årig Mediumskola, start 22 september

Att utveckla sig till medium handlar om många saker, till exempel att hantera din känslighet, din andlighet och personliga utveckling. Du behöver också kunskap om mediumskap, både teoretisk och praktisk.

Därför har jag satt samman en 1-årig diplomeringskurs där du får all den hjälp du behöver för att utveckla och fördjupa både din medialitet och andlighet. Den sker genom totalt 10 heldagsträffar, cirka 1 söndag i månaden under ett år, med sommaruppehåll, där vi går igenom allt du behöver veta för att kunna utveckla din mediala förmåga på bästa sätt.
Dagarna innehåller meditationer, övningar, samtal och föreläsningar.
Under kursen kommer du upptäcka alltmer av dina mediala förmågor och dina syften på jorden.
Kursen innebär förutom medial utveckling också ett stort mått av inre utveckling.

***Det går att delta på denna kurs online***

I slutet av kursen sker ett teoretiskt prov.
Kursen avslutas med möjlighet för dig som deltagare att få ditt andliga namn på en namngivningsceremoni.

DU KOMMER BL. A. LÄRA DIG OM:

• De olika delarna du behöver för att bli ett utvecklat medium
• Din egen ande och andlighet
• Hur du håller isär vad du känner inifrån dig själv och vad som kommer utifrån
• Guider
• Auran
• Andlig & medial utveckling
• Hur man kommunicerar med andar
• Inspiration genom tal och skrift
• Trans
• Färger & symboler
• Dina mediala sinnen
• Det andliga mediumskapets filosofi
• Privata sittningar


Vi träffas följande söndagar mellan kl. 10 och 17 under 2024 & 2025:

22 september – Din egen energi & Ande, meditation
20 oktober – Andliga lagar & Spiritualistiska principer
10 november – Mentalt mediumskap (Andekontakt)
8 december – Fördjupning mediumskap
12 januari – Andlig healing
9 februari – Inspirerat tal och skrift
9 mars – Transmediumskap
6 april – Hemsökta hus och människor
4 maj –Själens resa och Soul readings
15 juni – Diplomering & Andlig namngivningsceremoni

Pris:
995 kr/månad i 12 månader. Första inbetalning sker i samband med anmälan, Swish 0702 149030, då har du din plats, och löper sedan i ytterligare 11 månader med betalning senast den 28:e i varje månad. Inga ytterligare kostnader tillkommer, namngivningsceremonin, kursmaterial och diplom ingår. Anmälan är bindande. Om du av någon anledning väljer att avsluta kursen är du fortfarande betalningsskyldig för hela kursen. Du köper en utbildning och avbetalar den i 12 månader med 995 kr per månad. Du kan också betala hela kursen direkt, priset är då 10 995 kr.

Plats: I Själavårds lokaler i Göteborg, Lagerbringsgatan 2F eller online-deltagande. Anmäl dig genom att maila mig, andreas@sjalavard.se eller ringa 0702-14 90 30.

Observera att det är begränsat med plats till utbildningen.

Röster från tidigare deltagare:

“Jag är enormt glad över att jag valde att gå Mediumskolan! Under året som gick kände jag hur saker och ting verkligen föll på plats inom mig o jag ser också hur jag har tagit stora kliv framåt i mig själv!Jag har fått så mycket värdefull kunskap och förståelse om mediumskapet, livet och om mig själv under årets gång som hjälper mig i allt jag gör i livet. Jag känner mig tryggare, säkrare o så mycket mer medveten o klarsynt som människa vilket naturligtvis hjälper mig i allt jag tar mig för i livet.Jag kan verkligen rekommendera dig, som vill utveckla dig själv och ditt mediumskap, få djupare förståelse och kunskap om mediumskapets olika aspekter, att gå Mediumskolan!”
– Erica W

”Mediumskolan hos Andreas var minst sagt en ögonöppnare för mig. Det jag fick lära var helt nytt för mig men kändes samtidigt så naturligt, rätt och självklart.
Mediumskolan har gett mig en stadig och bred grund att stå på samtidigt som många nya dörrar har öppnats upp för min fortsatta andliga utveckling.
Under utbildningens gång har jag alltid fått ett fint mentorskap från Andreas och hans ärliga och raka utbildningsapproach har passat mig perfekt. Andreas förmedlar och föreläser även om ett sunt förhållningssätt till mediumskapet, vilket jag har värderat högt.
Jag rekommenderar Andreas mediumutbildning till alla som vill ta sin mediala utveckling till nästa nivå.”
– Jennifer K

”Jag kan varmt rekommendera denna utbildning. Jag valde att hoppa på denna kurs för att jag ville utforska och utveckla min mediala förmåga. Tack vare en av de bästa meditationerna ” sitt i kraften” ( har mediterat i många år ) känner jag mig nu lugn, trygg och positiv. Jag längtar varje dag efter min meditation som gett mig en djup förståelse för vem jag är och hur jag skall förhålla mig i livet med allt som sker runt omkring mig. Sakta börjar jag öppna upp för kärleken inom mig.
Tack Andreas du har lärt mig mycket.”