Du kan träffa mig enskilt i Göteborg för:

Privat sittning

Vid en privat sittning kommer de i Andevärlden som följer dig igenom och berättar om sig själva och ger dig hälsningar och råd. Inledningsvis tar jag igenom vad de vill berätta för dig, om du har frågor du vill ställa så går det bra.

Pris: 900 kr för upp till 60 minuter

Medial vägledning

Vid medial vägledning fokuserar vi på dig och vad du behöver för att lösa problem och komma vidare med ditt liv. Vi tittar på dina möjligheter och styrkor. Du kan också få hjälp att förstå ditt mediumskap och hur du kan utveckla det.

Pris: 900 kr för upp till 60 minuter (Kan även fås via telefon eller Skype)

Handtydning

Genom handtydning kan vi komma att förstå hur vi verkligen är och ta vårt öde i egna händer.

Handtydning är en konst som är sofistikerad och komplex. En handläsningssession är en upptäcktsresa in i dig och din personlighet. Istället för att få höra om sitt öde (vilket bara till viss del är förutbestämt) är handtydning så mycket mer; det ger dig möjlighet till uppenbarelser, möjligheter och förändring av dig själv och ditt liv. Modern handtydning är ett kraftfullt verktyg och kan berätta om din uppväxt, problemområden i livet, dolda rädslor, talanger, naturliga anlag, självförtroendenivåer, grundläggande hälsotillstånd och mycket mer. Framförallt hjälper jag dig att förstå ditt karma och hur din livsväg ser ut.

Pris: 1 500 kr / ca 75 minuter. (Kan även fås via telefon eller Skype)
Vid konsultation tas handtryck på dina händer som du får med dig hem. Du kan sedan följa din utveckling eftersom linjerna förändras i takt med att du förändras.

Soul retrieval – Själsåtertagande
När vi under livet är med om svåra händelser skapar det ofta känslomässiga trauman som förändrar oss. Vi känner oss inte desamma igen. Det är som vi förlorat en del av oss själva. Det kan handla om mobbning, våld eller andra kränkningar, förlust av en anhörig eller kärlek, eller saker vi gjort som vi ångrar djupt för att nämna några exempel. Jag har utvecklat en metod för att ta tillbaka kraft du förlorat.
Pris: 1 000 kr / cirka 60 minuter

Andlig healing – Transhealing – Andliga terapeutiska samtal
Vid andlig healing arbetar personer i Andevärlden genom mig för att hjälpa dig att läka. Healing kan ske på alla nivåer, dvs själsligt, mentalt, emotionellt och fysiskt. Healingen syftar till att nå roten till sjukdomen eller symtomen och kan lösa de blockeringar, orsakade av exempelvis trauman, som kan vara orsaken. Healingen syftar också till att bringa hela dig i balans och harmoni. Ibland tar arbetarna i Andevärlden större kontroll över mig och utövar transhealing.
Ofta kommer det saker under healingen som vi samtalar om i terapeutisk anda.
Ofta behöver man regelbundna sessioner över tid, för att underlätta för dig får du en rejäl rabatt när du beställer paket om 5 sessioner.

Pris: 900 kr för upp till 60 minuter. 5 healingsessioner kostar 3 900 kr. 

Medial vägledning & Andlig healing – kombination

Du får både andlig healing och tar emot vägledning. Ett djuplodande möte med Andevärlden.

Pris: 1 200 kr för upp till 90 minuter

En sittning kan vara väldigt personlig och upplyftande, när du behöver klarhet om dig själv och saker i ditt liv.

Det är viktigt att förstå att ingen kan leva ditt liv för dig, utan det är din uppgift på Jorden. Andevärlden kan och vill gärna hjälpa dig på din väg, men det är du som lever ditt liv.

Jag lämnar 200 kr i rabatt för dig som är arbetslös, pensionär eller sjukskriven. Du kan betala kontant eller med Swish.

Jag utför också namngivningar, vigslar, välsignelser av hem, begravningar och andra ceremonier.
Kontakta mig för mer information.

Ring mig på 0702-149030 eller använd bokningsformuläret nedan.
Tänk på att noga fylla i din e-postadress och gärna ditt telefonnummer.
Undvik att uppge hotmailadress då det ofta strular med dem för mig.

    Telefonnummer:

    Boka tid för: